Bestrating Boxmeer

Bestrating Boxmeer

Bestrating Boxmeer

Bestrating in Boxmeer

Mooi aangelegde bestrating dankzij de goede raad en daad van Bardoel tuin- en bestratingsspecialist nabij Boxmeer. In veel tuinen in Boxmeer vindt u bestrating. Voor veel klanten van ons biedt bestrating in combinatie met groen een aantrekkelijk alternatief. Het is sfeerbepalend voor de rest van de tuin en het ziet er altijd verzorgd en onderhouden uit. Wij bieden met vele bestratingsmogelijkheden zoals natuursteen tegels, gebakken klinkers of betonproducten een enorme keuze.

Het aanleggen van een terras, tuinpad of oprit doen wij in 4 stappen:

   Uw wensen bespreken

 

   Bestratingsontwerp maken

 

   Fundering aanleggen

 

  Bestraten

Neem meteen contact op.

Professionele bestrating in Boxmeer

Doordat wij uw bestrating professioneel aanleggen heeft u jarenlang plezier. Welke bestrating u kiest; uw tuin zal altijd de juiste sfeer en uitstraling krijgen die past bij uw persoonlijke stijl. In ons fotoboek op de website vindt u vele voorbeelden van de mogelijkheden. Bardoel tuin- en bestratingsspecialist kan uw oprit of erf verharden op een professionele manier.

Voor grotere bestratingsprojecten in Boxmeer hebben wij machines voor handen om een optimaal resultaat te behalen. Een stevige fundering is bij straatwerk van groot belang. Gewone tuingrond is namelijk niet sterk genoeg voor tuintegels. Met een ‘zandbed’ van 20 cm geel ophoogzand blijft uw bestrating door de jaren heen stabiel.

Bardoel adviseert u graag en gaat meteen voor u aan de slag.

Bel voor een vrijblijvende offerte voor bestrating in Boxmeer

Nieuwsgierig naar de bestrating in Boxmeer? Bel, mail of neem contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag met bestrating uitkiezen die past bij uw wensen. Dan maken we snel een afspraak om in uw tuin te bekijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Onze offerte die we daarna uitbrengen is uiteraard vrijblijvend. Graag tot ziens!