Bestrating Venray

Bestrating Venray

Bestrating Venray

Bestrating in Venray

Bestrating in combinatie met groen is een aantrekkelijke combinatie. Bestrating is sfeerbepalend voor uw tuin in Venray dus is het belangrijk daar een goede keuze in te maken. Met de goede raad en daad van Bardoel tuin- en bestratingsspecialist krijgt u mooi aangelegde bestrating in uw tuin in Venray. Bestrating is gemakkelijk te onderhouden en ziet er altijd verzorgd uit. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals natuursteen tegels, gebakken klinkers of betonproducten een enorme keuze.

Wij leggen uw terras, tuinpad of oprit aan in 4 stappen:

  • Uw wensen bespreken
  • Bestratingsontwerp maken
  • Fundering aanleggen
  • Bestraten

Bel ons meteen voor een afspraak.

Professionele bestrating in Venray

Professioneel aangelegde bestrating in Venray zorgt voor jarenlang plezier. U maakt een keuze in bestrating en uw tuin krijgt de juiste sfeer en uitstraling die past bij uw persoonlijke stijl. Neem een kijkje in ons fotoboek en ontdek de vele mogelijkheden. Bardoel tuin- en bestratingsspecialist kan uw oprit of erf verharden op een professionele manier.

Wilt u een grote aanpassing dan hebben wij machines om een optimaal resultaat te behalen. Het is van groot belang dat het straatwerk een stevige fundering krijgt want normale tuingrond is niet sterk genoeg voor tuintegels. Wij zorgen voor een zandbed van 20 cm geel ophoogzand zodat uw bestrating door de jaren heen stabiel blijft.

Bestratingsspecialist Bardoel gaat meteen voor u aan de slag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bestrating in Venray

Bestratingsspecialist Bardoel helpt u graag met bestrating uit te kiezen die past bij uw wensen voor uw tuin in Venray. Maak snel een afspraak dan komen wij uw tuin bekijken en wat wij voor u kunnen betekenen. Onze offerte die we daarna uitbrengen is uiteraard vrijblijvend. Graag tot ziens!