Kunstgras Boxmeer

Kunstgras Boxmeer

Kunstgras Boxmeer

Kunstgras aanleggen in Boxmeer

Ervaar het gemak van kunstgras in uw tuin in Boxmeer. Bardoel tuin- en bestratingsspecialist denkt met u mee als er iets in uw tuin in Boxmeer moet gebeuren. Kunstgras is bijvoorbeeld voor veel tuineigenaren een prettig en gemakkelijk te onderhouden element waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. Het is nieuw in ons assortiment, maar de klanten waarbij Bardoel kunstgras mocht installeren zijn zeer positief. Wij zorgen ervoor dat uw tuin voldoet aan de gestelde eisen.

Met kinderen kan er bijvoorbeeld ook goed gespeeld worden op kunstgras, terwijl het onderhouds-vriendelijker is dan een echt gazon. Wat u ook kiest, uw tuin moet de juiste sfeer en uitstraling krijgen, passend bij uw persoonlijke stijl. Op de website vindt u ons fotoboek zodat u kunt zien wat wij allemaal al hebben aangelegd. Op alle foto’s ziet u een stijlvolle tuin afgestemd op de wensen van de klant.

De voordelen van kunstgras in Boxmeer!

Door het gemak van kunstgras plaatsen wij dit veel in Boxmeer. Kunstgras moet er goed uitzien en dat is het geval met de producten van TigerTurf. Dit type kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden.

De voordelen op een rij:

  • Voelt en oogt natuurlijk
  • Kan geplaatst worden in grote en kleine stukken
  • Wordt gebruikt in de tuin, bij bedrijven, scholen en sport- en speelvelden
  • Valdempend onder speeltoestellen

Gratis kunstgras stalen aanvragen in Boxmeer?

Nieuwsgierig naar ons kunstgras? Aarzel niet om gratis kunstgras stalen bij ons aan te vragen. Wij helpen u graag kiezen, afhankelijk van uw wensen. Bel of mail en wij overtuigen u graag van de voordelen van kunstgras bij u in de tuin. Ook laten wij u graag voorbeelden zien waarbij wij kunstgras hebben toegepast. Het is niet van echt te onderscheiden! Neem contact op via ons contactformulier.