Kunstgras Venray

Kunstgras Venray

Kunstgras Venray

Kunstgras in Venray

Kunstgras is gemakkelijk te leggen in uw tuin in Venray. Bardoel tuin- en bestratingsspecialist is een ervaren tuinondernemer die graag met u meedenkt wanneer u uw tuin wil herinrichten. Kunstgras is een praktisch en eenvoudig te onderhouden. Bovendien ziet het er mooi uit en kunt u er jarenlang plezier aan beleven. Onze klanten ervaren kunstgras als zeer positief.

De voordelen op een rij:

  • Voelt en oogt natuurlijk
  • Kinderen kunnen er op spelen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kan geplaatst worden in grote en kleine stukken
  • Wordt gebruikt in de tuin, bij bedrijven, scholen en sport- en speelvelden
  • Valdempend onder speeltoestellen

Foto’s van kunstgras in Venray!

Kunstgras biedt u vele voordelen in uw tuin in Venray. Wij zorgen ervoor dat het er goed uitziet en werken met de producten van TigerTurf. Deze soort kunstgras is niet te onderscheiden van echt gras. Bardoel tuin- en bestratingsspecialist zorgt ervoor dat uw tuin de juiste sfeer en uitstraling krijgt, passend bij uw persoonlijke stijl.

Ontdekt op de website ons fotoboek zodat u kunt zien wat wij allemaal al hebben aangelegd.
Op alle foto’s ziet u een stijlvolle tuin afgestemd op de wensen van de klant.

Gratis kunstgras stalen aanvragen in Venray?

Aarzel niet om gratis kunstgras stalen bij ons aan te vragen en te kijken hoe het er uit ziet in uw tuin in Venray. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u graag kiezen. Bel of mail en wij overtuigen u graag van de voordelen van kunstgras bij u in de tuin. Ook laten wij u graag voorbeelden zien waarbij wij kunstgras hebben toegepast. Het is niet van echt te onderscheiden! Neem contact op via ons contactformulier.